Taïssa Crevits
“Een project is voor mij geslaagd wanneer jouw nieuwe interieur voelt als een natuurlijk verlengstuk van jezelf én van de ruimte."

Taïssa Crevits versmelt verfijnd interieurontwerp en vlotte uitvoering tot naadloze totaalprojecten. Samen zoeken we uit hoe jouw ideale woon-, werk-, en leefomgeving eruit ziet. Daarbij streven we naar een combinatie van karaktervolle uitstraling én comfortabele thuis voor elke dag.

We drukken onze stempel op elk project door onze hedendaagse, strakke aanpak met pure materialen, een doordachte invulling van de ruimtes én een vleugje onvoorspelbaarheid.
Over
Meer dan een mooi ontwerp

Onze drijfveer? Ervoor zorgen dat jij enkel spannende en leuke herinneringen aan je verbouwing overhoudt. Dit waarmaken, doen we door middel van eerlijke, heldere communicatie en een hands-on aanpak van kennismaking tot oplevering. Je kan op ons rekenen tijdens het volledige proces: we communiceren met leveranciers, bewaken de kwaliteit, beheren de nodige documentatie, het budget en de planning ... Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Om bij elk project topkwaliteit te garanderen, zijn vakmensen die onze drive en ons oog voor detail delen van essentieel belang. Gelukkig kennen wij met onze 20 jaar ervaring in de interieursector, waarvan 9 als zelfstandige, voor elke taak de geknipte aannemer. Samen komen we gegarandeerd tot een een resultaat waarbij de realiteit de render overstijgt.
Neem contact op »
Over